sábado, 15 de enero de 2011

La secretaría de Política Lingüística de Joves Socialistes convoca la primera edició dels Premis Arrels


La secretaría de Política Lingüística de Joves Socialistes convoca la primera edició dels Premis Arrels, amb els que vol reivindicar a través de la creativitat de la militància la nostra llengua i difondre la nostra cultura, història i tradicions.

Els Premis Arrels tenen com objectiu difondre les tradicions del País Valencià a través de la participació en dues modalitats del concurs, una de reportatges periodístics, i altra de micro relats a través de la xarxa social Twitter. La data de recepció finalitza el día 1 d'abril.

En paraules de María Cortés, vice-secretària general de JSPV: “Els premis Arrels són una iniciativa en defensa de la nostra llengua, cultura i històra, és per això que es va optar pel nom d’Arrels, fent honor als versos d’en Raimon “qui perd els orígens, perd la identitat”. Des de Joves Socialistes del
País Valencià no volem perdre els nostres orígens i molt menys volem que ens furten la nostra identitat, com s’empenya l’actual govern valencià, amb l’eliminació del requisit lingüístic a les Administracions Públiques, amb la retallada del 39% de les ajudes al foment del valencià o amb els obstacles per a escolaritzar als alumnes en la nostra llengua.”

Les bases completes d'aquest concurs, perquè puguen ser consultades per totes aquelles persones que desitgen participar, estàn disponibles a través de la web http://www.premisarrels.jspv.net i la pròpia web de Joves Socialistes: www.jspv.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario